BASIS ELEMENTEN: ONS LICHTPLAN “DE GLOEILAMP”

Allicht hebben jullie in een flits onze karakteristieke gloeilampen voorbij zien komen op Facebook. Het zijn dezelfde lampen waaronder je vrij danst tot vroeg in de ochtend. Het zijn de lampen die voor visuele begeleiding zorgen en vorm geven aan de muzikale leidraad. En onderschat hen niet, dit zijn de gloeiers die ervoor zorgen dat je iets ziet, of beter, niets ziet. Want een ‘blinde’ kan niet oordelen en is vrij van alle vooroordelen.

Dit zijn de lampen waaronder je je horizon verbreedt. Zelfs wanneer die horizon verborgen ligt tussen vier betonnen muren. Het zorgt voor licht in het donker en sfeer in onze kelder. Een luttele 150 jaar geleden uitgevonden als noodzaak en nu de verteller van onze minimalistische filosofie. Ons lichtplan is een herkenningspunt ansich geworden voor de club, wat verdient om uitgelicht te worden. De gloeilamp in de spotlight.

Trots

Wij zijn trots op onze club, de betonnen muren met houten touches. De pilaren, de booth, ons logo en de Oudegracht. Ja, we zijn ook trots op ons Utrecht. De stad met de meest prachtige grachten, de Dom en een studentenstad die evolueert naar technostraten en een volwassen dance-scene. Utrecht zit in de lift van dit alles. Maar het meest trots zijn wij op jullie, de clubganger, waarvoor wij ieder weekend open gaan en een nieuwe beleving meegeven. Hopend dat jullie kunnen genieten van de muziek, mensen, artiesten en de sfeer.

Elementen

Daarom licht BASIS iedere maand een nieuw element uit. Er wordt nuance gevonden tussen de historische gebouwen in de stad en de karakteristieke elementen in de club. Deze elementen worden artistiek onder handen genomen in zowel grafisch als tekstueel opzicht. BASIS gaat terug naar haar roots. Terug naar de BASIS.