Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Abstract Division all night long

6 April 2018 | 23:00 - 06:00

Met meer dan 25 jaar ervaring achter de kiezen hebben Paul Boex & Dave Miller als Abstract Division hun sporen verdiend in de technoscene. Met shows op de grootste podia ter wereld, zijn de twee veteranen niet meer weg te denken.Dynamic Reflection is het label van Paul Boex en heeft inmiddels meerdere releases van Abstract Division uitgebracht. Deze releases kregen veelvuldig support van de grootste technoartiesten.
Met de nodige vaardigheden en visie zijn de heren van Abstract Division in staat om gruwelijke ambient tot aan dikke dancefloor bangers te produceren. Hun laatste release “Out of Alignment” gedropt via’s Len Faki’s label Figure, is uitgekozen als een van de favorieten van Richie Hawtin. Deze energieke track definieert het duo ook tijdens hun optredens. Zij weten veel verschillende elementen aan te raken en zijn erg veelzijdig in hun platenkeuze.
Wij zijn dus blij hen te mogen ontvangen voor een allnighter! Verwacht een gruwelijke nacht met een dikke set op ons nieuwe imposante VOID geluidssysteem!
BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8 —-> UITVERKOCHT
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/sqs3ncc3
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!

Details

Date:
6 April 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website