Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Adam X/ Domenico Crisci/ Parrish Smith

22 September 2018 | 23:00 - 06:00

22 september is de terugkeer van Adam X en het debuut van Domenico Crisci en Parrish Smith.Adam X is een pioneer in de scene. Al in 1990 richtte hij samen met z’n broer een techno platenwinkel op. Deze platenzaak, “Sonic Groove Records” werd beschouwd als een van de beste platenzaken ter wereld in de jaren ’90 en ’00. Uiteindelijk groeide Sonic Groove door tot een evenementenorganisatie die technofeesten organiseerden in grote warenhuizen aan de oostkust van Amerika.
In ’95 richtte Adam onder dezelfde “Sonic Groove” ook een label op die nu nog steeds wordt gezien als een vooraanstaand label in techno. Met releases van Kevin Saunderson, Dave Clarke en inmiddels ook artiesten als Dasha Rush, Orphyx, Monolith en Blush Response.
Als artiest is Adam X ook niet meer weg te denken. Met de grootste releases op z’n label en de tofste shows op de sickste plekken wereldwijd, is Adam X een legend.
Domenico Crisci debuteert eindelijk in BASIS. Een graag geziene artiest, die enkel shows doet bij Reaktor, mag nu zijn opwachting gaan maken in Utrecht. De Italiaanse Domenico laat de beste indrukken achter tijdens zijn shows. Als producer heeft hij indrukwekkende releases op labels als L.I.E.S, Jealous God, Semantica en op z’n eigen Summa Cum Laude.
Domenico’s sets zijn compromisloos en een vakkundig en eclectische mix van acid, techno en electro. Na zijn geweldige shows bij Unpolished- en Katharsis-avonden, zijn wij blij hem te mogen verwelkomen in BASIS.
Rondom de jonge getalenteerde Parrish Smith is er momenteel veel gaande. Hij heeft net een geweldige release gehadd op Dekmantel’s UFO label en is door dezelfde Dekmantel meegenomen naar verschillende events als Dekmantel Festival & Dekmantel Selectors. Verder heeft het grotere publiek hem al mogen bewonderen op Reaktor waar hij dit jaar bij Unpolished een indrukwekkende openingsset afleverde. Zowel als in zijn producties als in zijn sets, komt zijn muzikaliteit naar voren. Door 3voor12 werd hij zelfs bij de top acts geschaard van Dekmantel. Hetzelfde geldt voor z’n alias/live-act, Volition Immanent, waarmee hij samen met Mark van der Maat diverse liveshows doet. Hij zal voor een lange openingsset zorgen!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/q85ev6zn
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
22 September 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website