Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Arjuna Schiks (live)/ Marc Holstege/ Tom Zeta

7 September 2018 | 23:55 - 06:00

Vrijdag 7 september komt Arjuna Schiks terug naar BASIS. Samen met Marc Holstege en Tom Zeta (BASIS debuut)!Arjuna heeft ons al vaak laten zien waarom hij een van onze favoriete artiesten uit de melodieuze house/techno is. Afgelopen november speelde Arjuna nog een unieke allnighter in BASIS samen met Gabriel Ananda. De laatste tijd heeft Arjuna veel tijd in de studio doorgebracht dus we kunnen een hoop nieuw werk van hem verwachten!
Marc Holstege speelde eerder in BASIS op de avond met Paji in februari van dit jaar. Marc heeft een aantal grote shows op de planning staan (o.a. Mysteryland/ De Marktkantine en Pleinvrees) en heeft begin van het jaar een EP gedropt op Stil vor Talent.
De uit Utrecht afkomstige Tom Zeta maakt deze nacht zijn BASIS debuut. Eind vorig jaar kwam zijn EP op Diynamic uit en begin augustus zijn EP op Einmusika. We kunnen dus wel stellen dat Tom lekker bezig is. Hij zal 7 september de zaal vakkundig opwarmen!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/xb3f9k38
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €15
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
7 September 2018
Time:
23:55 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website