Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Cassegrain/ Deniro/ Stratum

26 May 2018 | 23:00 - 06:00

For English:https://www.residentadvisor.net/events/1106284
Zaterdag 26 mei maakt Cassegrain hun debuut in BASIS. Deniro en Stratum maken de line-up af.
Achter het project Cassegrain zitten Alex Tsiridis & Hüseyin Everigen, die elkaar ontmoet hebben bij de Red Bull Music Academy in Barcelona. In de jaren daarna hebben ze contact gehouden en zijn ze samen in Berlin de studio ingedoken. In 2016 dropten zij meerdere releases op hun eigen opgerichte label: Arcing Seas. Na ook collabs gedaan te hebben met toffe artiesten als o.a. Tin Man, hebben de boys van Cassegrain hun stempel gedrukt in de technoscene.
Met de komst van hun eerste release op Arcing Seas, definieerden zij hun sound, diverser dan ooit te voren. Cassegrain kan op een plaat erg donker en duister knallen, maar echter ook platen spelen en produceren met melodieën en synths die comfortabeler en vrolijker aanvoelen.
Hun track “Trappist” wordt ook door velen als een van de beste tracks beschouwd van 2016 en met de release van The Mover’s twist op de track, werd het dè banger van 2017.
2017 was het jaar van Deniro. Met releases op het label van Nina Kraviz en op zijn eigen label TAPE heeft de Hagenees zich volledig in de picture gezet! Zijn energieke producties die zowel acid en sicke synths met toffe drumpatronen combineert, zorgen er keer op keer voor dat zijn producties een genot zijn om naar te luisteren. Zijn dj-sets zijn een hel voor Shazam’ers en hij weet steeds te verrassen met tracks die je niet vaker hoort. Inmiddels komen er ook gruwelijke releases uit op zijn eigen opgerichte label TAPE Records (samen met o.a. Interstellar Funk)! We zijn blij Deniro weer in BASIS te mogen verwelkomen.
Onze eigen resident Stratum maakt de line-up van de avond compleet!
BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8 —> UITVERKOCHT
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/zq5tewrk
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS = PIN ONLY BIJ DE BARREN!

Details

Date:
26 May 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website