Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Clouds/ Airod/ RINGO LIVE/ Janick Megroot

22 December 2018 | 23:00 - 06:00

Zaterdag 22 december komen Clouds, AIROD en RINGO LIVE naar BASIS!Clouds, die net hun nieuwe album Heavy The Eclipse hebben uitgebracht op Electric Deluxe (het label van Speedy J) komen 22 december terug naar BASIS! Misschien wel de bekendste tracks van het nieuwe album is Parkzicht, de track die afgelopen tijd door alle grote dj’s werd gedraaid. We kunnen niet wachten om alle nummers van het album live te horen!
AIROD zijn carrière gaat als een komeet, twee weken geleden verscheen zijn track Strange Mind op The World Of Monnom Black van Dax J. Inmiddels treed AIROD op in alle bekende clubs en zijn wij blij hem weer in BASIS te ontvangen!
RINGO LIVE speelde al vaak onze club plat met zijn geweldige live set, dat zal 22 december niet anders zijn. RINGO neemt nieuwe acid klappers voor jullie mee.
Janick Megroot maakt deze nacht zijn BASIS debuut!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10 —–> SOLD OUT
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/4bz3q3jr
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
Let op: je kunt tot 04.00 uur naar binnen!
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
22 December 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website