Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ D. Carbone all night long

25 May 2018 | 23:00 - 06:00

For English:https://www.residentadvisor.net/event-revisions.aspx?id=1090411
Davide Carbone, geboren in Italië, nu woonachtig in Berlijn, is een van de meeste getalenteerde artiesten, vooral in de wat hardere industriële genres.
D. Carbone is al meer dan 10 jaar actief en heeft inmiddels tientallen releases op de tofste labels gehad. Labels als de Nederlandse MORD, Planet Rythym en Dynamic Reflection, maar ook AnD’s Inner Surface en natuurlijk zijn eigen labels Repitch, 3TH & Carbone Records.
Davide’s sound kan je specificeren tot het hardere industriële, snel en hard met hier en daar wat acid nuances, maar beperk hem niet enkel tot die categorie. Zijn producties kunnen diep en melodieus zijn, zijn sets verrassend en onvoorspelbaar. Zijn liveset is een uitlaatklep voor zijn meest experimentele kanten en vervaagt de grenzen tussen breakbeat, straightbeat, offbeat en alles ertussen in om zijn duistere kant te bevredigen.
Davide zoekt graag het uiterste van creativiteit op en duikt niet weg voor een samenwerking met andere toffe artiesten. Zo is zijn vriendschap met Ascion definiërend geweest voor zijn carrière (richtten samen Repitch & 3TH op) en heeft samengewerkt met de heren van AnD als AD//DC. Toen kwamen Ascion en Shapednoise er ook bij kijken en ontstond het project D.A.S.D.A. met een verpletterende liveset als gevolg.
Inmiddels is D. Carbone een goede vriend van ons geworden en zijn wij blij hem eindelijk in BASIS te mogen hebben voor een dikke allnighter. Verwacht het onverwachte.
BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8 —–> Uitverkocht!
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/qdnax55z
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY!

Details

Date:
25 May 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website