Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Darius Syrossian / Michel de Hey

21 December 2018 | 23:55 - 06:55

21 december ziet het debuut van Britse housemeester Darius Syrossian en de wederkeer van Nederlands trots Michel de Hey.Darius Syrossian is al jaren een gevestigde artiest binnen de internationale scene. Met releases op labels als Jamie Jones’ Hot Creations heeft Darius zijn stempel weten te drukken. Inmiddels heeft Darius diverse feesten op Ibiza helpen stichten en is zijn eigen event DO NOT SLEEP een eigen leven gaan leiden. DO NOT SLEEP is nu een label waar Darius labelbaas van is. Darius Syrossian is een van de bekendste Britse artiesten in de house scene en we zijn blij hem te mogen verwelkomen in BASIS.
Na Michel’s debuut allnighter keert hij terug om samen met Darius een dikke clubavond neer te zetten. Michel is een van de artiesten die de scene in Nederland heeft gemaakt tot wat hij nu is. Zijn DJ carrière startte al in 1986 (meer dan 30 jaar geleden dus). Heel veel grote bekende releases komen van zijn hand. Michel brengt al 30 jaar kwaliteit en dat heeft als uitkomst dat hij op elk groot feest en festival in binnen (en buitenland) wordt geboekt.
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/ame4qrf2
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €15
Let op: je kunt tot 04.00 uur naar binnen!
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
21 December 2018
Time:
23:55 - 06:55

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website