Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Dasha Rush/ JP Enfant/ Stratum

5 October 2018 | 23:00 - 06:00

Vrijdag 5 oktober maakt Dasha Rush haar debuut in BASIS! Ze wordt bijgestaan door JP Enfant en Stratum!De uit Rusland afkomstige Dasha Rush is een veel gerespecteerde dj en live artiest. Los van alleen techno is Dasha ook bezig met verschillende soorten experimentele muziek wat is terug te vinden in haar audio-visuele project Antarctic Takt welke terug was te vinden op een aantal toonaangevende festivals. Dasha stond afgelopen Awakenings festival nog samen met de boys van AnD als Attention Deficit Disorder te draaien en neemt begin augustus Katharsis onder handen. 5 oktober is BASIS aan de beurt!
JP Enfant heeft al eerder BASIS voorzien van zijn “Dubbed, steaming and slightly melancholic techno”. Zijn huidige residentie bij De School bracht hem de laatste tijd verder langs o.a. Berghain en Concrete. 6 oktober zien we JP terug in BASIS!
De openingset wordt voorzien van onze resident Stratum die al eerder de perfecte voorzet gaf tijdens avonden met o.a. British Murder Boys en tijdens ons driejarig bestaan.
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10 —-> SOLD OUT
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/aqqr4buk
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
5 October 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website