Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Falhaber/ Tim Tama/ Cynthia Spiering

10 August 2018 | 23:55 - 06:00

Ook in de zomermaanden is BASIS natuurlijk open! Wel starten we een uurtje later (00:00 ipv 23:00), zodat je vanaf het terras of festival direct door de club in kunt!Vrijdag 10 augustus komen Falhaber, Tim Tama en Cynthia Spiering langs!
Als resident van BASIS weet Falhaber als geen ander wat er nodig is om het publiek in beweging te krijgen. Dat bewees hij onder andere met zijn closing-set na MPIA vorig jaar in BASIS. Falhaber draait inmiddels meer in het buitenland dan in Nederland, extra reden om hem deze keer niet te missen!
Hetzelfde geldt eigenlijk voor Tim Tama. Ook hij is meer te vinden in het buitenland dan in Nederland. In maart van dit jaar stond Tim Tama voor de eerste keer in BASIS (tijdens de Nachtcollege technospecial) en 10 augustus dus voor het eerst op een reguliere BASIS avond. We kunnen niet wachten!
TOFFLER resident Cynthia Spiering komt terug naar BASIS. De laatste maanden speelde ze veel shows in o.a. Rotterdam, Breda, Gent, Amsterdam en Brussel. 10 augustus speelt Cynthia de openings-set!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/jj8sn5t4
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
10 August 2018
Time:
23:55 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website