Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Ferro/ Samuel Deep/ Jesse Maas

31 August 2018 | 23:55 - 06:00

Ook in de zomermaanden is BASIS natuurlijk open! Wel starten we een uurtje later (00:00 ipv 23:00), zodat je vanaf het terras of festival direct door de club in kunt!Vrijdag 31 augustus komen Ferro, Samuel Deep en Jesse Maas langs!
Als het met iemand de laatste tijd hard is gegaan is het wel met Ferro. Als resident-dj van VBX en A&R van het platenlabel speelde Ferro zich in de kijker van de toonaangevende clubs en festivals in de wereld. Zo staan inmiddels o.a. DGTL/ Awakenings Festival en Welcome to the Future afgekruist op zijn lijstje en in het buitenland is hij een graag geziene gast in o.a. Kiesgrube (Berlijn) en FUSE (London).
Ook mister Utrecht/ SlapFunk Samuel Deep komt weer naar BASIS. De afgelopen maanden stond Syl o.a. in Paradigm (Groningen), Amsterdam Open Air festival, Mystic Garden en Nomads festival. In maart van dit jaar kwam de nieuwe EP (EP MOOV!) uit op SlapFunk records, waar ze de release-party nog bij ons gaven! 31 Augustus is Samuel Deep dus terug in BASIS!
Opkomend talent Jesse Maas verzorgt de openingsset deze nacht!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/yx8qm4y3
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
31 August 2018
Time:
23:55 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website