Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Keepsakes/ Gaja/ STØRM

4 August 2018 | 23:55 - 06:00

Ook in de zomermaanden is BASIS natuurlijk open! Wel starten we een uurtje later (00:00 ipv 23:00), zodat je vanaf het terras of festival direct door de club in kunt!Zaterdag 4 augustus komen Keepsakes, Gaja en STØRM naar BASIS!
James Barret, aka Keepsakes, heeft als jonge artiest al een aardig repertoire weten op te bouwen. Als co-head van zijn eigen label Haven, heeft hij recentelijk een dikke EP gereleased met Ayarcana. Een EP die van bijna alle grote artiesten support geniet. Met releases op zijn eigen label Haven, Bas Mooy’s label MORD en Ansome & Ossian’s label S.L.A.M. is zijn positie in de techno consistent sterk te noemen.
Zijn techniek als DJ, die nog steeds graag met vinyl draait, is ongeëvenaard en een genot om naar te kijken. Waar Keepsakes vroeger nog in Australië woonde is hij sinds kort gelukkig naar Berlijn verhuisd wat betekent dat we hem de komende tijd gelukkig vaker in Europa kunnen bewonderen! Na 2 jaar geleden zijn debuut te hebben gemaakt in BASIS, zijn wij blij hem weer te mogen verwelkomen.
Gaja, de Italiaanse heer en meester achter de draaitafels maakt 4 augustus zijn BASIS debuut. Zijn sets zijn constant sterk met verrassende platenkeuze en geweldige draaitechniek. Zijn sets bestaan enkel uit vinyl. Hij zet soms zelfs CDJ’s uit als die aanstaan. Gaja’s releases op labels als o.a. Repitch, Leyla Records en SLAM hebben hem ook als produceren bekend gemaakt. Met een platenkennis die decennia beslaat, beschouwen wij Gaja als een legendarische veteraan die zeker in BASIS kan zorgen voor een dikke avond.
Onze eigen resident STØRM die ondanks nog onze stage op By the Creek festival opende (b2b met Jorn Luka) en de afterparty rockte zorgt deze avond voor de opening-set!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/xy6tgdq6
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
4 August 2018
Time:
23:55 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website