Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Lövestad/ Hubert Kirchner/ Nicky Elisabeth/ Karim Soliman

16 November 2018 | 23:00 - 06:00

Vrijdag 16 november keren de boys van Lövestad terug naar BASIS samen met Hubert Kirchner, Nicky Elisabeth en Karim Soliman!Elke keer dat de boys van Lövestad voor ons spelen is het één groot feest! Ze bouwen hun speciale live set met hun keybords op voor de booth waardoor er een zeer intieme setting ontstaat. Stilstaan is geen optie als de boys hun energieke en melodieuze set spelen!
Hubert Kirchner en Nicky Elisabeth zijn samen de oprichters van Navalon. Navalon is een platform waarmee ze zowel livestreams als events organiseren. Dit heeft hun onder andere een eigen hosting (en residentie) opgeleverd in De Marktkantine. Ook stonden ze laatst nog op o.a. La Reve festival.
Karim Soliman is met zijn eigen events Rotterdam Rave/ Modular en Givesoul en als mede oprichter van Club Now & Wow (die dit weekend opent in Rotterdam) verantwoordelijk voor de wederopstanding van Rotterdam als dance-stad. Inmiddels draait Karim lang niet meer alleen op zijn eigen events maar wordt hij in zowel binnen als buitenland geboekt. Karim gaat 16 november zorgen voor een heerlijke closing-set!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/bqqqqymr
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
Let op: je kunt tot 04.00 uur naar binnen!
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
16 November 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website