Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Luna Ludmila/ Robin Fett

3 August 2018 | 23:55 - 06:00

Ook in de zomermaanden is BASIS natuurlijk open! Wel starten we een uurtje later (00:00 ipv 23:00), zodat je vanaf het terras of festival direct door de club in kunt!Vrijdag 3 augustus komen Luna Ludmila en Robin Fett naar BASIS!
De Utrechtse Luna Ludmila maakt al een aantal jaar indruk in de (minimal) scene. Luna neemt het publiek mee op een hypnotische trip tussen house & techno. Luna studeerde af aan de Herman Brood Academie en is inmiddels bezig met haar opleiding Muziek & Technologie aan de HKU. Luna stond in juni nog op Thuishaven en speelt in augustus op STRAF_WERK festival!
Robin Fett is de laatste tijd veel in de studio bezig wat ondanks resulteerde in zijn nieuwe track Alias (samen met Timothy) op LOOT Recordings. Eerder draaide hij in BASIS op dezelfde nacht als ROD. 3 augustus verzorgt Robin de openingset!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/4qqed2qf
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
3 August 2018
Time:
23:55 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website