Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Miss Melera/ Third Son/ Sandeep

23 March 2018 | 23:00 - 06:00

23 maart is de avond waarop Miss Melera terugkeert in BASIS. Ditmaal wordt zij bijgestaan door de Engelse Third Son en de Rotterdamse Sandeep.Miss Melera is zeker geen onbekende meer voor ons. Met haar eigen podcast Colourizon en het gelijknamige event, vliegt ze de hele wereld rond om denderende shows te geven. Wij hebben de eer om jaarlijks haar in BASIS te mogen ontvangen en sterker nog, om het podium te zijn waar zij haar unieke allnighter neerzet. Een dame die perfect het publiek weet aan te voelen en hen weet te betoveren met haar melodieuze sound en schitterende uitstraling!
Ditmaal wordt zij bijgestaan door Third Son, die op zijn beurt al goed zijn indruk heeft achtergelaten in de house-scene. Met releases op gerenommeerde labels als Einmusika en Noir Music is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de clublandschap.
De Rotterdamse Sandeep heeft met zijn jarenlange ervaring een stempel weten te drukken op de Nederlandse scene. Met shows bij de grootste festivals, clubs en feesten, is het zeker dat Sandeep in BASIS wederom met een gruwelijke set te bewonderen zal zijn.
// Miss Melera
// Third Son
// Sandeep
BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/f22qnwbn
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!

Details

Date:
23 March 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website