Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ MORD labelnight

30 June 2018 | 23:00 - 06:00

Zaterdag 30 juni keert MORD terug naar BASIS voor haar labelnight. Deze keer met Bas Mooy, Delta Funktionen en Kamikaze Space Programme (live)!De Rotterdamse Bas Mooy is al sinds de jaren ’90 een drijvende kracht achter de industriële techno vanuit Rotterdam. Aanvankelijk een label opgericht met Jeroen Liebregts (Radia), namelijk Audio Aussalt, waarmee zij veel succes behaalden en een sterk profiel mee creëerden. Echter wilde Bas graag een label oprichten waar hij alle touwtjes in handen had en geen concessies hoefden te maken. Zo ontstond MORD.
Met MORD wilt Bas andere artiesten de ruimte geven zodat MORD’s sound heel divers wordt. Met artiesten als AnD, UVB, Ansome, Oscar Mulero, D. Carbone Perc, ROD, Scalameriya, VSK en Stanislav Tolkachev is dat aardig goed gelukt. Inmiddels is MORD een gevestigde label geworden en is labelbaas Bas Mooy op zijn beurt niet meer weg te denken uit de technoscene. Zijn harde en duistere sets zijn keer op keer verrassend en blijven consequent van hoog kwaliteit.
De Friese Niels Luinenburg, beter bekend als Delta Funktionen, is al sinds 2008 een constante factor binnen de technowereld. Met releases die door elke noemenswaardige artiest wordt gedraaid, heeft Niels zijn naam weten te vestigen. In zijn producties hoor je invloeden van electro gecombineerd met Detroit-achtige vibes en Chicago-gelikte elementen. Zijn sets zijn breed in electronische sounds met een perfecte focus op maximale dansvloer bangers.
Kamikaze Space Programme, Christopher Jarman, begon zijn carrière in de electronica door als Drum & Bass producer. Daarna riep hij zijn project Kamikaze Space Programme in leven. Een project met een heel eigen unieke identiteit. Zijn livesets blijven keer op keer vernieuwend en weten veel elektronische elementen goed te combineren in een dikke set. Van het industriële tot aan het dubby met KPS kan je ervaren en ongeëvenaarde liveset verwachten.
BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/qx3qafz2
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)

Details

Date:
30 June 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website