Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Mpia3/ Paramod/ Deep Dimension/ Jorn Luka

2 November 2018 | 23:00 - 06:00

Vrijdag 2 november keert MPIA3 terug naar BASIS, samen met Paramod, Deep Dimension en Jorn Luka!Vorig jaar september stond MPIA3 voor de eerste keer in BASIS. Deze memorabele avond staat nog steeds in onze top 5 van beste BASIS avonden allertijden. Als alter-ego van Truss combineert MPIA3 acid met techno.
Paramod heeft al een aantal keer BASIS met een banger afgesloten en zal dat deze editie weer komen doen. Hij speelt de laatste tijd heel veel shows in het buitenland, maar speelt dus gelukkig 2 november weer bij ons in de kelder!
De boys van Deep Dimension zijn bezig met een snelle opmars in de scene. Hun vinyl label GEN X gooit hoge ogen en hun recente track “So1992 werd o.a. gedraaid door Joseph Capriati en Adam Beyer op Awakenings, door Dax J in de Boilerroom en door Radio Slave tijdens XO BE. Boys om goed in de gaten te houden dus!
Ook de carrière van onze resident Jorn Luka gaat voor de wind. Met recente gigs op o.a. By the Creek festival/ Rotterdam Rave/ Soenda en We Are Electric speelt hij zich steeds nadrukkelijker in de kijker!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10 —-> UITVERKOCHT
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/demrrysa
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
Let op: je kunt tot 04.00 uur naar binnen!
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
2 November 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website