Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Paula Temple/ Esther Duijn/ Ireen Amnes

30 November 2018 | 23:00 - 06:00

Vrijdag 30 november keren Paula Temple en Ireen Amnes terug naar BASIS. Esther Duijn maakt haar BASIS debuut!Paula heeft al meerdere malen bewezen waarom ze al meer dan 15 jaar meedraait in de scene. De laatste keer dat Paula in BASIS stond (december vorig jaar, toen samen op de line-up met Rebekah) ging het dak eraf. Paula’s allereerste album komt eraan, waar we waarschijnlijk veel tracks van zullen gaan horen tijdens haar show op 30 november bij ons!
Zoals gezegd maakt Esther Duijn deze nacht haar BASIS debuut. Esther groeide op in Nederland maar woont inmiddels in Berlijn waar ze onder andere een residentie heeft bij Tresor. Esther heeft maar liefst 18 vinyl releases op haar naam staan en runt naast het draaien ook nog een label/podcast-serie en events onder de naam ‘Another Earth’.
Onze, in London wonende resident Ireen Amnes maakt de line-up deze avond compleet. Ireen stond een aantal keer eerder in BASIS, de laatste keer tijdens koningsnacht met Ø [Phase] en Matrixxman. Ireen haar nieuwe EP (Duality of Self) komt 15 augustus uit op Kombinat, een nieuw label uit London. De EP telt 5 gruwelijke tracks die variëren van minimalistische tracks tot industrial techno.
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10 —-> UITVERKOCHT
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/z9fzcu2v
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
Let op: je kunt tot 04.00 uur naar binnen!
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
30 November 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website