Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Remco Beekwilder all night long

5 January 2018 | 23:00 - 06:00

Remco Beekwilder is voor velen bekend door zijn geweldige plaat gereleased via Dax J’s imprint Monnom Black. Zijn tracks “Rave Mood” & “LSD” worden gezien als de top technobangers van 2017. Ook “Concrete Jungle”, een van onze favorieten, blijft een geweldig geproduceerde track. Voor iedereen die Remco’s discografie kent, weet dat hij niet pas in 2017 begonnen is. Alhoewel hij redelijk nieuw is in de technoscene, heeft hij de afgelopen jaren al veel support en erkenning gekregen op zijn producties. De afgelopen tijd dropte Remco 3 LP’s op Monnom Black, Self Reflektion van stranger & de Franse Binary Cells, waar ook artiesten als Endlec, Bas Mooy en Escape Mars gereleased hebben.
Door zijn talent als artiest om verschillende elementen te gebruiken voor z’n tracks en sets, is zijn diversiteit en bereik als producer sterk aanwezig. Zijn energieke sound is duidelijk te horen tijdens zijn shows waar hij zelfs niet vies is om zich in een wat minder bekend terrein te begeven zoals in het hardere industriële. Remco, die inmiddels een goede maat van ons is geworden, heeft al eerder een geweldige allnighter gehad in 2017. We zijn dus erg blij om hem 5 januari weer te mogen verwelkomen!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8 —->SOLD OUT
Regular ticket: €10
Tickets via: www.clubbasis.nl/tickets/5jan18
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
Bij binnenkomst in BASIS plakken we de flits van je telefoon af. Foto’s/filmpjes maken zonder flits is toegestaan.

Details

Date:
5 January 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website