Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Seizoensopening/ Stranger Invites

25 August 2018 | 23:00 - 06:00

Zaterdag 25 augustus is onze seizoensopening! En dit doen wij met onze grote vriend Stranger. Voor de derde Stranger Invites avond nodigt hij Sunil Sharpe & Stef Mendesidis uit. Sunil Sharpe is een van de artiesten die al jarenlang meedraait en al zeker zijn sporen heeft verdiend. Met releases op labels als Mord en Black Sun records, wordt Sunil gezien als een vooraanstaand dj en producer.
Dit heeft Mitchel te zeggen over zowel Sunil als Stef:
“Met trots voor de 2e keer de seizoensopener met mijn 3e Stranger Invites avond in BASIS! Sunil Sharpe is er dit keer bij, 1 van de realest DJ’s in techno wat mij betreft. Daarnaast het NL debuut van Stef Mendesidis uit Rusland, voor mij de opvallendste producer van het moment! De laatste (uitverkochte) stranger invites is wat blurry in mijn geheugen, zo gezellig was het. Ik verwacht deze editie niets minder!”
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd kaarten over voor de deurverkoop
Voorverkoop via: https://eventix.shop/93ee748q
Early bird ticket: €10 ——> UITVERKOCHT
Regular ticket: €13
Deurverkoop
BASISPLAATS (entree voor 23:30): €8
Entree na 23:30: €15
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
25 August 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website