Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Sigha/ Van Anh/ Vela Uniform

21 July 2018 | 23:55 - 06:00

Ook in de zomermaanden is BASIS natuurlijk open! Wel starten we een uurtje later (00:00 ipv 23:00), zodat je vanaf het terras of festival direct door de club in kunt!Zaterdag 21 juli komen Sigha, Van Anh en Vela Uniform naar de club!
De Londense James Shaw, beter bekend als Sigha wordt gezien als een van de vooraanstaande producers en artiesten uit de hedendaagse scene. Met releases op Token, Blueprint Records en Avian! Zijn vooruitstrevende technoproducties en oog voor detail, zorgen ervoor dat zijn tracks het publiek in een hogere extase brengt.
Van Anh heeft al eerder bewezen haar mannetje te kunnen staan in BASIS, zo verzorgde ze vorig jaar nog de warm-up tijdens de avond met Paula Temple en Rebekah. Met haar sterke sets en sierlijke sound, laat ze de aandacht van het publiek niet ontsnappen. Klein van stuk, maar zeker een groot artiest. Deze keer zorgt Van Anh voor de closing set!
Vela Uniform heeft al vele malen in BASIS bewezen dat hij een sterke artiest is. Ook buiten BASIS speelt Vela Uniform inmiddels shows in o.a. WAS (laatst op de avond met Freddy K) en twee weken geleden nog in Barcelona tijdens de OFF week!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8
Regular ticket: €10
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/kw7gdvmz
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 00:30)
Entree na 00:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
21 July 2018
Time:
23:55 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website