Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Stephanie Sykes/ Ghost in the Machine & more!

26 October 2018 | 23:00 - 06:00

Vrijdag 26 oktober maken Stephanie Sykes en Nadia Struiwigh hun debuut in BASIS. Samen met Ghost in the Machine en Anthro!Stephanie draait al een aantal jaren mee. Haar eerste solo release was op de Istanbul/Stockholm label VENT. Atmosferisch en subtiel, gecombineerd met akoestische elementen. Sindsdien heeft zij gereleased op labels als Tommy Four Seven’s 47, SOMA, SNTS. Haar producties kunnen mooi diep en subtiel zijn, maar haar sets zijn verre van enkel diep. Stephanie weet als geen ander energie op de dansvloer te krijgen.
De mannen van Ghost in the Machine hebben twee hele sterke jaren achter de rug en de toekomst belooft nog veel meer. De heren hebben net wederom een dikke EP uit gebracht op Perc TRAX. “King Dead” volgt hun eerste EP “One Louder” op, die in elke club en bij elk feest werd grijs gedraaid. Hun scherpe, gestructureerde en strakke producties wordt geprezen door elke technoartiest. Afgelopen zomer sloten zij op vernietigende wijze onze stage op By the Creek festival af en binnenkort sluiten zij de labelshowcase van Perc af tijdens ADE.
De Nederlandse Anthro heeft al eerder in BASIS gestaan en maakte indruk. Inmiddels heeft hij zijn eigen label opgericht, Black Carpet, die releases heeft gehad van artiesten als Ontal, Domenico Crisci, Ayarcana en 74185# (de labelbaas van T/W/B). Anthro is zelf geen onbekende met de Franse label. Releases op T/W/B worden goed opgepakt. Dit geldt verder ook voor zijn dikke releases op labels als PLS.UK en Genesa. Verder is hij onderdeel van de Franse RAW collectief dat de afgelopen tijd flink aan de weg timmert.
Ook Nadia Struiwigh maakt haar debut in BASIS. Met shows in de School, sessies bij Red Light Radio en continue support van Resident Advisor, timmert deze Rotterdamse hard aan de weg. Haar producties zijn subtiel en down-tempo met volledig gelaagde soundscapes en ambient. Wij zijn blij de muzikale Nadia te verwelkomen in BASIS.
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/9drg4taz
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
Let op: je kunt tot 04.00 uur naar binnen!
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
26 October 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website