Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis/ Tommy Four Seven/ Phase Fatale/ Vela Uniform

30 December 2017 | 23:00 - 06:00

Zaterdag 30 december verwelkomen wij Tommy Four Seven en Phase Fatale in BASIS. Tommy Four Seven heeft inmiddels amper introductie nodig. Met releases op de grootste labels als CLR, Electric Deluxe en Stroboscopic Artefacts heeft hij zichzelf sterk vastgenageld in de techno-scene. Zijn eigen label 47 heeft momenteel veel support en z’n 47-events zijn niet te missen. Artiesten als Headless Horsenan, VSK, Phase Fatale en AnD hebben de afgelopen tijd tracks gereleased op 47. Berlin-based Tommy staat bekend om zijn variatie in zijn sets en is in staat om goed doorknallende techno te leveren maar ook om veel dieper en zelfs abstracter te draaien. Met Tommy in de intieme setting van BASIS, is het zeker dat het een niet te vergeten nacht wordt.
De Amerikaan Phase Fatale, ook woonachtig in Berlijn, is het techno-project van Hayden Payne. Met roots in de post-punk & cold wave is Phase Fatale de uitlaatklep van Hayden geworden voor de duistere en industriële kant van techno. Met releases op Unterton, het sublabel van Berghain’s Ostgut Ton en zijn langverwachte volledige album op Hospital Productions, is hij zeker een artiest die zijn stempel aan het drukken is in de technowereld. Verwacht een set die bestaat uit sicke synths, duistere kicks en drums. Zijn obscure sound gaat perfect gepaard met de industriële vibe van BASIS.
Onze resident Vela Uniform zorgt voor de warm-up!
Voorverkoop
Early bird ticket: €8 ——–> UITIVERKOCHT
Regular ticket: €10
Tickets via: www.clubbasis.nl/tickets/30dec17
Deurverkoop
BASISPLAATS: €5 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €13
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de toiletten voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
Bij binnenkomst in BASIS plakken we de flits van je telefoon af. Foto’s/filmpjes maken zonder flits is toegestaan.

Details

Date:
30 December 2017
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website