Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Basis x PIP Den Haag/ I-F/ David Vunk/ 030303/ Slick Chick

14 September 2018 | 23:00 - 06:00

BASIS slaat de handen ineen met PIP Den Haag! Op vrijdag 14 september komen de mannen van PIP naar BASIS en op zaterdag 6 oktober gaat BASIS naar PIP!Wij koesteren al langer een goede band met de mannen van PIP. Onder andere Josey (Falhaber), die werkzaam is in PIP is natuurlijk een graag geziene gast in BASIS. Al langer broedde we op een plan tot een uitwisseling en in september en oktober van dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren!
Op vrijdag 14 september komt PIP naar BASIS. Zij nemen niet de minste artiesten met zich mee. I-F, David Vunk, 030303 en Slick Chick komen naar BASIS!
Sinds de jaren 90 is Hagenees I-F een van de artiesten die de
techno, electro en de West Coast Sound of Holland ijzersterk aan elkaar draait. Ook is I-F een van de drijvende krachten achter het online-radiostation Intergalactic.fm en de labels Viewlexx en Murder Capita. Zijn track Space invaders are smoking grass wordt gezien als een van de grootste electro hits van de afgelopen 20 jaar.
Ook David Vunk maakt sinds de jaren 90 elkaar dansvloer in extase met zijn gruwelijke skills en energieke dj-sets. David Vunk is naast DJ ook label-eigenaar van Moustache Records. De komende tijd vind je David o.a. op Dekmantel Festival, SHELTER en In het Zand festival. 14 september staat hij voor het eerst in BASIS!
030303 is een dj-collectief uit Utrecht. De naam is een samentrekking van 030, het telefoonnetnummer van Utrecht, en de Roland TB-303, de synthesizer die kenmerkend is voor acid house. Ook Slick Chick maakt haar BASIS opwachting!
Er komt snel meer informatie online over een busreis die we organiseren vanaf Den Haag naar Utrecht (en weer terug)!
BASIS werkt met voorverkoop. We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!
Voorverkoop
Early bird ticket: €10
Regular ticket: €13
Tickets scoor je via: https://eventix.shop/sygkuqvt
Deurverkoop
BASISPLAATS: €8 (entree voor 23:30)
Entree na 23:30: €15
BASIS, Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht
18 + legitimatie verplicht
BASIS verkoopt oordoppen bij de entree voor €4 per stuk
Wil je goedkoop logeren om de hoek van BASIS? Boek dan een kamer bij Stayokay Utrecht Centrum! Gebruik BASIS10 als code en ontvang 10% korting op je overnachting!
BASIS is PIN ONLY (bij de barren)!
Het is niet verboden om foto’s te maken in BASIS maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Ons credo: stop je telefoon weg en geniet vol van het moment. Bij binnenkomst in BASIS plakken we om die reden de flits van je telefoon af.

Details

Date:
14 September 2018
Time:
23:00 - 06:00

Venue

BASIS
Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, 3511 AL Netherlands
View Venue Website